REDŐNYÖK  

MŰANYAG KÜLSŐTOKOS REDŐNY

Külsőtokos műanyagredőny, amely kiváló minőségű alapanyagokból készül, de alapjaiban egy egyszerűbb és szerényebb technikai lehetőségekkel rendelkező redőnyrendszer. A redőny tokszerkezete több rétegben porfestéssel kezelt acéllemez. A kiváló minőségű alapanyagból előállított műanyag vezetősínekbe igény szerint kefe vagy gumibetét biztosítja a csendes működtetést. 37mm-es UV-stabil redőnylamellák, fedettek amely zárt állapotban biztosítják a teljes fényzárást A rendszer fémszállal erősített UV stabil rovarhálóval integrálható, azaz mobil kivitelben is rendelhető. A rovarháló kiakasztását a vezetősínek közt alul elhelyezkedő alumínium akasztó biztosítja. A redőnyök működtetése gurtnis vagy zsinóros automata alkalmazásával történik. Ez a típus utólagosan is szerelhető. Főkép fehér színben ajánljuk.

Vakolható tokos redőny

Az alumínium vakolható külső tokos redőnyrendszernél a beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül így a vakolás után az extrudált szervizlemezen kívül a tokrendszer már nem látható. Az esetlegesen felmerülő javítási munkák a szervizfedél eltávolításával könnyen elvégezhetők. A vakolható tokrendszer kombinálható integrált szúnyoghálóval egyaránt.
Az alumínium redőnyrendszer a kiváló minőségű felhasznált alapanyagoknak köszönhetően tökéletes színtartást, hosszú élettartamot és kiváló hőszigetelési képességet biztosít. Szilárdságának köszönhetően az alumínium redőny mechanikai védelmet is nyújt külső behatolás ellen. Az alumínium lefutósínekben a speciális gumikéder vagy az egyedi kefetömítés biztosítja a halk működést. A redőnylamellák kettősfalu alumínium lécből készülnek amelyek poliuretán környezetbarát habbal vannak kitöltve amely biztosítja a redőny kiváló zaj és hangszigetelő tulajdonságait. A folyamatos megvezetést a redőnylamellák végén elhelyezett arriterek biztosítják. A redőny stabilitását az utolsó alumínium redőnylamella után elhelyezkedő alumínium záróléc fokozza. Az alumíniumredőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval. A redőnyök gurtnis, zsinóros, motoros- távirányítós, -kapcsolós vagy -wifis működtetéssel is megvalósítható. Magasfokú műszaki feltételeink biztosítják számunkra azt a lehetőséget, hogy a rendszer minden egyes elemét illetve a hozzátartozó vezetősínjét fóliázzuk vagy színterezzük. Ennek köszönhetően az ablakgyártók által is közkedvelt , dekoratív megjelenésű nyílászárókhoz 100%-os szín egyezéssel tudunk alkalmazkodni.

ALUMÍNIUM KÜLSŐTOKOS REDŐNY

Az alumínium külsőtokos redőny elsődleges jellemzője, hogy alkatrészei korrózióálló alumíniumból készülnek. Az alumínium redőnyrendszer a kiváló minőségű felhasznált alapanyagoknak köszönhetően tökéletes színtartást, hosszú élettartamot és kiváló hőszigetelési képességet biztosít. Szilárdságának köszönhetően az alumínium redőny mechanikai védelmet is nyújt külső behatolás ellen. Az alumínium lefutósínekben a speciális gumikéder vagy az egyedi kefetömítés biztosítja a halk működést. A redőnylamellák kettősfalu alumínium lécből készülnek amelyek poliuretán környezetbarát habbal vannak kitöltve amely biztosítja a redőny kiváló zaj és hangszigetelő tulajdonságait. A folyamatos megvezetést a redőnylamellák végén elhelyezett arriterek biztosítják. A redőny stabilitását az utolsó alumínium redőnylamella után elhelyezkedő alumínium záróléc fokozza. Az alumíniumredőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval. A redőnyök gurtnis, zsinóros, motoros- távirányítós, -kapcsolós vagy -wifis működtetéssel is megvalósítható. Ez a típus utólagosan is szerelhető. Magasfokú műszaki feltételeink biztosítják számunkra azt a lehetőséget, hogy a rendszer minden egyes elemét illetve a hozzátartozó vezetősínjét fóliázzuk vagy színterezzük. Ennek köszönhetően az ablakgyártók által is közkedvelt , dekoratív megjelenésű nyílászárókhoz 100%-os szín egyezéssel tudunk alkalmazkodni.

FELSŐTOKOS REDŐNY

Ezt a redőnytípust többnyire akkor alkalmazzuk amikor a cserélni kívánt nyílászáró is felsőtokos redőnnyel rendelkezik. Kizárólag nyílászáróval együtt cserélhető a megfelelő hely függvényében. Kívül-belül vakolható, ezáltal egységessé válik a homlokzattal, anélkül hogy ez gátolná az esetleges javítást. Rendelhető sima és kombi- műanyag és aluminium- gurtnis és motoros változatban is. Magasfokú műszaki feltételeink biztosítják számunkra azt a lehetőséget, hogy a rendszer minden egyes elemét illetve a hozzátartozó vezetősínjét fóliázzuk. Ennek köszönhetően az ablakgyártók által is közkedvelt , dekoratív megjelenésű nyílászárókhoz 100%-os szín egyezéssel tudunk alkalmazkodni.